Ayhan VARLIK - Okul Müdürü

1976 yılı, Almanya Essen doğumludur. İlköğrenimini Çanakkale Yenice Çakır Köyü İlkokulunda, Ortaöğretimini Balıkesir Atatürk Ortaokulunda, Lise öğrenimini ise Balıkesir Lisesinde tamamlamıştır. Yükseköğrenimini Malatya İnönü Üniversitesi Sosyoloji bölümünde tamamlayan VARLIK, 1997 yılında Milli Eğitim Bakanlığında Balıkesir Ziraat Bankası Fen Lisesinde Felsefe Öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Askerliğini Yedek Subay olarak Işıklar Askeri Lisesinde tamamlayarak terhis olmuştur. Sırasıyla Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesinde Felsefe Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra, 2001-2011 yılları arasında Gazi Osman Paşa Anadolu Lisesinde Felsefe öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2011 yılında Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış ve 2016 yılında aynı okula müdür olarak atanmıştır.  Haziran 2022 tarihinden itibaren okulumuzda müdür olarak görev yapan VARLIK, evli ve iki çocuk babasıdır.

(266) 502 5876 Eposta